Dumt: 25-årig bilist kørte direkte ud foran politibil

(Arkivfoto: Allan Andersen)

BORNHOLM: Alle kan begå fejl i trafikken, men den fejl som en 25-årig mand begik på Bornholm, tirsdag eftermiddag, kommer til at koste et klip.

En 25-årig mand kørte i sin bil ad Robbedalevej tirsdag eftermiddag, og trods klokkeklare hajtænder kørte han frem for den ubetingede vigepligt fra Robbedalevej til Aakirkebyvej. Uheldigvis for ham kørte han ud lige foran en bil, der måtte bremse kraftigt op for at undgå påkørsel.

Her kunne historien være endt, idet bilerne ikke stødte sammen – hvis altså den bil som der måtte klodse bremsen ikke havde været en politibil.

Den uopmærksomme 25-årige bilist står til et klip i kørekortet for forseelsen, samt en bøde på 2000 kroner. Hvis patruljevognen var stødt sammen med den 25-årige bilist, havde han mistet kørekortet betinget på stedet i tre år.