Politibetjent og 31-årig kvinde dræbt i frontalt sammenstød

(Arkivfoto: Allan Andersen)

NYKØBING F: En 37-årig mandlig politibetjent fra Københavns Politi og en 31-årig kvinde, begge fra Nykøbing, omkom ved ulykken der skete lørdag morgen klokken 8.02 på Gaabensevej nord for Nykøbing F.

Den tragiske ulykke skete i forbindelse med en overhaling, hvor de to biler stødte frontalt sammen, og de to implicerede bilisters liv stod ikke til at redde. Den ene var dræbt på stedet, mens den anden afgik ved døden under redningsarbejdet på ulykkesstedet.

Vejen var spærret frem til klokken 10.30, mens politiet og redningsberedskab arbejdede på stedet og der er pt ingen oplysninger omkring hvordan ulykken skete eller hvem som foretog den fatale overhaling.

Foreningen ThinBlueLine Denmark oplyser at politibetjenten havde været på arbejde og i den forbindelse ydet assistance til Vestegnens Politikreds – formentlig er der her tale om skuddrabet på en 27-årig mand i Søborg – og på vej hjem til sin bopæl, blev politibetjenten impliceret i det alvorlige færdselsuheld, som kostede begge bilister livet.

– Intet kan dulme de efterladtes smerte og sorg, og vi sender styrke og varme tanker til begge implicerede familier, skriver ThinBlueLine Denmark i et opslag om ulykken på Facebook.