21-årig smadrede vinduer og blev sur på sygepersonale

(Arkivfoto: Allan Andersen)

RANDERS: En 21-årig mand gjorde sig søndag omkring kl. 22.30 så upopulær ved en privat fest på Skolevej i Randers NV, at han blev smidt ud. Den 21-årige forsøgte gentagne gange at komme ind igen, og da døren blev låst for ham, smadrede han en rude i en dør. 

Politiet blev tilkaldt, og da betjentene kom frem, var nogle ambulancereddere i færd med at behandle den 21-årige, der blødte fra sin ene hånd og fod. Det var dog ikke nemt for dem, da den unge mand råbte og skreg og opførte sig meget aggressivt. Da han så betjentene, råbte han skældsord efter dem, og han blev derfor sigtet både for hærværk på døren og for at fornærme politiet.

En betjent tog med i ambulancen, fordi den 21-årige fortsatte med at være meget opfarende. Den attitude tog han også med ind på skadestuen, hvor han trods gentagne opfordringer nægtede at dæmpe sig og holde sig i ro. Han blev derfor anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

Den 21-årige kom umiddelbart ikke alvorligt til skade og endte med at sove på politistationen i Randers, hvor en læge tilså ham.