Betinget frakendelse efter gaderæs: Kørte 93 km/t i 50-zone

(Arkivfoto: Allan Andersen)

VORDINGBORG: En god borger bemærkede fredag klokken 19.16, at der var optræk til gaderæs ved Industriparken i Vordingborg, hvor 20-30 biler var samlet.

Politiet blev kontaktet, og en patrulje fik i første omgang hurtigt lagt en dæmper på aktiviteterne. Lidt senere var den dog gal igen. Her fik politiet en ny anmeldelse om, at der var optræk til ræs i samme område, og denne gang var der mere end 50 biler samlet.

Flere patruljer rykkede derfor ud med bla. en hastighedskontrol, hvor en billist blev målt til at køre 93 kilometer i timen på en strækning, hvor grænsen er 50 kilometer i timen. Det gav en betinget frakendelse af kørekortet.

Herudover blev der oprettet en sag om kørsel på en cykelsti, og to personer blev desuden sigtet for at have arrangeret kap- og væddeløbskørsel.