Bilister knaldet på stribe i Korsør

(Modelfoto: Rigspolitiet)

KORSØR: Tirsdag aften var færdselspolitiet igen på banen med hastighedsmålinger i Korsør. Mellem klokken 17.54 og 18.46 blev laseren stillet op på Tårnborgvej, og 32 køretøjer blev kontrolleret.

En blev målt til at køre 30% for hurtigt og fik dermed sit tredje klip i kørekortet inden for tre år. Det betyder, at førerretten bliver inddraget, og at bilisten skal bestå en kontrollerende køreprøve for at få sit kørekort igen. Desuden kommer der til bøde til. En blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen.

Fra klokken 18.55-19.24 fortsatte kontrollen på Halskovvej. 12 køretøjer blev standset og kontrolleret, og en enkelt blev sigtet for at køre mere end 30% for hurtigt, hvilket også giver et klip i kørekortet.

Fra klokken 20.00-21.22 var politiet på Skovvej, hvor 67 køretøjer blev standset og kontrolleret. Syv blev sigtet for at køre mere end 30% for hurtigt, og de får alle et klip i kørekortet. En enkelt blev mål til svimlende 119 km/t. Hastighedsbegrænsningen er 60 km/t, og det giver en betinget frakendelse af kørekortet.