Den gik ikke, Granberg: 43-årig smugler taget med 70.000 polske cigaretter

Toldstyrelsen rejser nu et krav mod en 43-årig mand på 123.700 kroner for overtrædelse af toldloven.

En 43-årig mand, bosiddende i Høje Taastrup, kan se frem til en regning på knapt 124.000 kroner fra myndighedernes side, efter at han søndag forsøgte at smugle godt 70.000 polske cigaretter ind i Danmark.

Den 43-årige mand blev i en personbil taget ud til kontrol af toldere fra Toldstyrelsen ved Pebersmark Grænseovergang.

Anholdt og sigtet
Ved kontrollen, der foregik i Toldstyrelsens undersøgelseshal i Padborg, fandt tolderne de mange cigaretter i køretøjet, hvorefter betjente fra Udlændingekontrolafdeling Vest (UKA Vest) ved Syd- og Sønderjyllands Politi anholdt manden.

Han erkendte forsøget på indsmugling, og blev løsladt efter endt afhøring, men sigtelsen opretholdes.

Næste skridt bliver, at Toldstyrelsen rejser et krav mod manden på 123.700 kroner for overtrædelse af toldloven ved at indføre de mange cigaretter uden hverken at have anmeldt indførslen eller betalt de nødvendige afgifter.