Hampeplanter og skunk beslaglagt hos 40-årig pusher

(Foto: Allan Andersen)

ASNÆS: Onsdag formiddag kl. 08.50 foretog politiet ransagning af en fritidsadresse tilhørende en 40-årig kvinde fra Asnæs på grund af mistanke om besiddelse af euforiserende stoffer.

Ved ransagningen deltog en narkohund, som ledte politiet ind i et skur, hvor politiet fandt flere baljer med rester af hampeplanter. Også på terrassen på adressen fandt politiet baljer med delvist høstede hampeplanter.

Politiet fandt formentlig også udbyttet fra hampeplanteproduktionen i form af ca. 738 gram tørret skunk ved ransagningen af bopælen for den 40-årige, som blev kortvarigt anholdt i forbindelse med sigtelse og afhøring til en sag om overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Hun mistænktes for skunkproduktion med henblik på videresalg og kan derfor nu forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen mod hende skal afgøres.