Interesseret kunde blev til røverisk biltyv

(Foto: Allan Andersen)

RANDERS: Onsdag kl. ca. 13.30 kom en kunde ind i en bilforretning på Ribevej i Randers SV og bad om at se på en Mercedes Sprinter. Medarbejderen gik ud for at finde nøglerne til bilen, som han efterfølgende viste frem for kunden, der efterfølgende bad om en prøvetur.

Medarbejderen gik ind for hente nogle prøveplader til bilen og en booster til at starte bilen med, og da han kom retur sad kunden allerede på førersædet. Medarbejderen forklarede kunden, at han skulle udlevere sit kørekort, før han kunne få nøglerne til bilen.

Det fik kunden til at slå nøglerne ud af hånden på medarbejderen, hvorefter han med fødderne forsøgte at skubbe ham væk fra bilen. Da de ikke lykkedes sparkede han medarbejderen hårdt i brystet, så han var ved at falde bagover, hvorefter han fik held til at lukke og låse bildøren, få startet bilen og køre fra stedet.

Kunden beskrives som:
Mand
Mellemøstlig af udseende
Ca. 25 år gammel
Ca. 180 cm høj
Spinkel af kropsbygning
Mørk i huden og med sort, mellemlangt krøllet hår
Havde tatoveringer på fingrene
Talte dansk
Var iført hættetrøje, jeans, kondisko og bar et stofmundbind i farverne blå og sort

Den røvede varebil er en sølvgrå Mercedes Sprinter varebil, model 2013, 2013 påsat faste prøveskilte

Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 114.