Kay Bojesen abetyv på fri fod

(Foto: Allan Andersen)

RANDERS: Torsdag ved 16-tiden kom en mandlig kunde ind i en isenkræmmer på Middelgade i Randers og bad om at se nærmere på nogle Kay Bojesen-atikler, der var låst inde bag en glasmontre.

Kunden var i tvivl om, hvilken Kay Bojesen-abe han skulle købe og bad om at se både den lille og den store udgave.

Medarbejderen låste skabet op og tog begge aber ud. Hun havde dem begge i hænderne, mens hun viste dem frem for kunden. Da hun var ved at sætte dem ind i glasmontren igen, bad kunden om at få lov at se de store abe en gang til, og medarbejderen tog den store abe ud igen.

Da hun gjorde det, tog kunden fat i hendes arm og sagde, at han godt selv kunne holde den, hvorefter han tog godt fat i aben og hurtigt løb ud af butikken. En anden medarbejder løb efter manden og fik fat i ham i døråbningen, men han fik vristet sig fri.

Medarbejderen fik dog fat i hans taske, hvori der lå nogle personlige papirer, der har sendt politiet på sporet af den formodede gerningsmand.