Tjek din videoovervågning: Sofie savnes stadig

Østjyllands Politi fortsætter den intensive eftersøgning efter 21-årige Sofie Hauge Kyneb, som forsvandt onsdag morgen efter at have gået fra sit hjem i Kongsvang i Viby.

**AFLYST: SOFIE ER LØRDAG 05-09-2020 FUNDET I GOD BEHOLD – LÆS MERE HER.**

Hjemmeværnet bistår med eftersøgningen og vil fredag gå fra dør til dør i Viby-området for at spørge om folk har set Sofie, og gennemsøge haver og grønne områder i nærheden. Samtidigt opfordrer Østjyllands Politi nu borgere i Kongsvang og Marselisborgkvarteret til at tjekke deres videoovervågning igennem.

”Hvis du har videoovervågning og bor omkring Kongsvang eller Marselisborgkvarteret, så kig videoen igennem for de sidste to dage. Det kan være, at Sofie er gået forbi din villa, eller har været inde i din have, ” siger politikommissær Allan Nielsen.

Har ikke efterladt elektroniske spor
Østjyllands Politi har ledt til lands, til vands og til luften og i løbet af fredag vil betjente og hunde igen kigge et større areal igennem i Aarhus-området. Derudover kan der i løbet af dagen blive indsat helikoptere og dykkere.

”Sofie har p.t. ikke efterladt sig nogle elektroniske spor, så vi har ikke kunnet spore hende den vej igennem. Vi har fået rigtig mange tip fra borgerne, men indtil videre har vi ikke fået nogle oplysninger, der kan give os en nærmere pejling på, hvor vi skal lede. Så vi søger bredt og bruger alle de muligheder vi har. Vi gør alt, hvad vi kan for at finde Sofie, ” siger politikommissær Allan Nielsen.

Frivillige fra Missing People har også hjulpet med at lede efter Sofie, og de er i tæt dialog med Østjyllands Politi, der koordinerer eftersøgningen.

Sofie gik fra sit hjem i Kongsvang onsdag kl. 10.30 og skulle være mødt på arbejde i Aarhus C kl. 11.00. Hun mødte dog aldrig op. Sofie kan være nedtrykt, og familie er meget bekymrede for hende.

Der er fortsat intet, der tyder på, at hun skulle være udsat for en forbrydelse.

Har du oplysninger til politiet, kan du give dem via tlf. 114.