23-årig varetægtsfængslet for forsøg på manddrab: Medgerningsmand eftersøges

(Arkivfoto: Allan Andersen)

NYRUP: 23-årig sigtet for forsøg på manddrab, medgerningsmand opfordres til at melde sig selv,efter knivstikkeri natten til lørdag.

Natten til lørdag klokken 0.15 mødte to mænd op til en privat fest på Nyrupvej i Nyrup, hvor de ikke var inviteret. Da de alligevel forsøgte at komme ind, opstod der slagsmål og i den forbindelse blev en ung mand stukket med kniv i brystregionen.

Politiet og ambulance blev tilkaldt, og den unge mand blev fløjet med helikopter til rigshospitalet, hvor han blev behandlet for sine skader og han er uden for livsfare.

En af gerningsmændene blev kort efter anholdt og sigtet for forsøg på manddrab – det drejer sig om en 23-årig mand fra Dianalund, og han blev også sigtet for trusler mod en polititjenestemand, da han truede en af betjentene efter anholdelsen.

Han blev søndag fremstillet i grundlovsforhør, hvor han efterfølgende blev varetægtsfængslet frem til den 4. november. Det lykkedes for den anden gerningsmand at stikke af, men politiet ved hvem han er og opfordrer ham til at kontakte politiet – enten ved at ringe 114 eller ved at møde op på den nærmeste politistation.