25-årig mand anholdt: Mistænkt i skuddrabet på 47-årig mand

ROSKILDE: En 25-årig mand er torsdag aften blevet anholdt i drabssagen, hvor en 47-årig mand blev fundet dræbt af skud på en parkeringsplads i Hedeland. Den anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør fredag.

Midt- og Vestsjællands Politi har torsdag aften kl. 20.17 foretaget anholdelse af en 25-årig mand fra Roskilde, som politiet mistænker for at have en rolle i sagen om drabet i Hedeland, hvor en 47-årig mand fra Hvidovre mandag morgen kl. 07.12 blev fundet dræbt af skud.

Anholdelsen af pågældende sker med baggrund i politiets intensive efterforskning i flere spor for at få kortlagt den dræbtes færden og finde et muligt motiv.

Den anholdte mand vil blive fremstillet i grundlovsforhør fredag ved Retten i Roskilde, hvor anklagemyndigheden ud over et krav om varetægtsfængsling også vil fremsætte en begæring om dørlukning af hensyn til den fortsatte efterforskning i sagen.

– Med anholdelsen af den 25-årige mand mener jeg, at politiet har fået et gennembrud i sagen, men jeg kan ikke udelukke, at der med baggrund i den fortsatte efterforskning måske vil ske yderligere anholdelser, udtaler politikommissær Kim Løvkvist som leder af efterforskningen i drabssagen.

Politiet har ikke yderligere kommentarer til sagen på nuværende tidspunkt.