29-årig mand fra Vejle døde som følge af en ulykke

(Foto: Allan Andersen)

VEJLE: Den 29-årige mand fra Vejle, som blev fundet død på Borgmester Madsens Gade i Vejle natten til lørdag, døde som følge af en ulykke. Han forblødte, efter han fik skåret sin pulsåre over, da han knuste en rude.

Sydøstjyllands Politi fik natten til lørdag omkring kl. 1.00 flere anmeldelser om et muligt slagsmål eller knivoverfald på Borgmester Madsens Gade i Vejle. Politiet rykkede hurtigt ud og fandt den nu afdøde 29-årige liggende kvæstet på gaden. Den 29-årige blev forsøgt reddet af både politi og redningspersonale, men døde efterfølgende.

En efterforskning med teknikere, efterforskere, hundepatrulje og retsmediciner blev hurtigt sat i gang.

Da Sydøstjyllands Politi ikke kunne udelukke, at der lå en kriminel handling bag hændelsen, blev to mænd, der var til stede sammen med den nu afdøde 29-årige, derfor anholdt og afhørt natten til lørdag. De blev dog efterfølgende løsladt igen.

Ingen kriminel handling bag dødsfald
Mandag kan Sydøstjyllands Politi konkludere, at der ikke ligger en kriminel handling bag dødsfaldet. Tekniske undersøgelser på stedet, efterforskning og det retslige ligsyn viser nu, at den 29-årige forblødte efter en ulykke, hvor han skar sig på noget glas, da han knuste en rude. Glasset skar hans pulsåre over, og han forblødte og døde efterfølgende som følge af det.

Sydøstjyllands Politi afslutter efterforskningen af den tragiske ulykke og kan ikke bidrage med yderligere oplysninger om hændelsen.