63-årig mand varetægtsfængslet: Skød med en salonriffel i boligkvarter

(Arkivfoto: Allan Andersen)

ÅBYHØJ: Østjyllands Politi fik søndag kl. 23.02 en anmeldelse om, at en mand blev set med et skydevåben ved Engparken i Åbyhøj, og at der muligvis også var blevet affyret et skud – dog uden at nogen var blevet ramt.

Politiet har hele natten til mandagf efterforsket sagen og forsøgt at finde frem til geværmanden, identisk med en 63-årig mand, der blev anholdt kl. 07.01 mandag morgen.

Politiet fandt også efterfølgende det omtalte våben, der var en salonriffel og ifølge Østjyllands Politi er der intet der tyder på, at den anholdte har nogen relation til den igangværende bandekonflikt.

Politiet var mandag fortsat i gang med efterforskningen, da den 63-årige mand kl. 14.00 blev fremstillet i grundlovsforhør mandag eftermiddag.

Han er sigtet for besiddelse af skydevåben under særligt skærpende omstændigheder på offentligt sted, fareforvoldelse, ved at have affyret skud mod en bil, og for trusler ved at have sigtet mod bilen, han blev ved grundlovsforhøret varetægtsfængslet i foreløbigt fire uger.