Dumt: Bilist og passager byttede plads under kørsel

(Foto: Politirapporten.nu)

AALBORG: En patruljevogn befandt sig ved et kryds på Otto Mønsteds Vej i Aalborg Sv fredag den 2. oktober om aftenen. Her observerede betjentene en personbil, der holdt for rødt lys – hvilket i første omgang ikke vækkede nogen mistanke til ulovlige forhold.

Dét ændrede sig dog hurtigt, da passager og fører pludselig rodede rundt i kabinen og byttede plads – mens betjentene så med.

Politiet standsede derfor bilen og henvendte sig til de to førere af bilen. Der var tale om to yngre bilister.

Det viste sig, at den originale fører, som skiftede plads med passageren, ikke havde gældende kørekort til personbil. Derudover sigtede politiet begge bilister for brud på færdselsloven, eftersom de skiftede plads under kørsel til fare for andre.