Efterlyst: Mand mistænkt for blufærdighedskrænkelse

(Foto: Allan Andersen)

NYKØBING FALSTER: Søndag klokken 16.15 kom en kvinde gående på en sti i Musseskoven ved Prinsholmvej i Nykøbing Falster, da hun bemærkede en mand, der stod et par meter fra stien med ryggen til, som om han skulle tisse.

Idet hun gik forbi ham, vendte han sig om, så hun kunne se, at han stod med hånden nede i bukserne. Han spurgte desuden, om hun ville give ham oralsex. Han blev afvist og blev stående, da kvinden gik videre.

Manden beskrives som 20-25 år, cirka 175-180 centimeter høj, lys i huden og spinkel til almindelig af kropsbygning. Han var iført en mørk trøje med lynlås, mørke cowboybukser, mørk t-shirt og en hvid/grå kasket. Han talte dansk.

Politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der har set manden eller kan genkende ham ud fra signalementet. Ring på 1-1-4.