Flere færdselskontroller gav klip på stribe

(Foto: Københavns Vestegns Politi)

KORSØR: Mandag afviklede politiet flere færdselskontroller forskellige steder i Korsør, hvor der fortsat er nogle færdselsmæssige udfordringer – klip blev uddelt med rund hånd.

En af målebilerne fra den automatiske trafikkontrol stod mellem klokken 9.20 og 11.30 på Tårnborgvej, hvor den højst tilladte hastighed er 50 km/t. Syv bilister blev målt til at køre for hurtigt, og den højeste hastighed var 69 km/t, som giver et klip i kørekortet.

Mellem klokken 16.03 og 17.07 kørte en politipatrulje i Korsør, og her blev syv trafikanter standset og kontrolleret. Alle syv blev sigtet for at køre hurtigere end de tilladte 50 km/t, og de står alle syv til et klip i kørekortet. Den højeste hastighed blev målt til 83 km/t.

Kontrollen fortsatte på Tårnborgvej. Mellem klokken 21.19 og 21.27 standsede politiet 14 køretøjer, men en enkelt bilist ville ikke rette sig efter politiet og standse, så han fortsatte og blev først standset på Motalavej. Det var en 20-årig mand fra Korsør, som virkede påvirket af stoffer, og derfor blev han sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

Da han ikke havde noget kørekort, blev han også sigtet for kørsel uden førerret, og ejeren af den bil, han kørte i, blev sigtet for at overlade sin bil til en person, der ikke havde kørekort. Den 20-årige viste sig at være efterlyst til afsoning af en fængselsstraf og blev umiddelbart efter overført til Nyborg fængsel.