Hurtig knallertkører forsøgte at stikke af

(Arkivfoto: Nordsjællands Politi)

ROSKILDE: Onsdag kl. 13.40 ønskede en knallertkører på Humlebakken ikke at blive kontrolleret af en patrulje, der havde fået øje på knallerten, hvis fører foretog en vending på vejen for at køre væk fra politibilen.

Politiet aktiverede nu udrykningssignalerne på patruljebilen for at tilkendegive, at knallertkøreren skulle standse, men den unge fører fortsatte kørslen og forsøgte at køre gennem et mindre hul i en hæk.

Herved væltede han, men satte sig igen op på knallerten for at flygte, men politibetjente kunne nu løbe hurtigere, end den unge mand på knallerten kunne køre.

Politiet fik derfor til sidst fat i en 15-årig dreng fra Roskilde, hvis knallert nu er i politiets varetægt til nærmere undersøgelse for konstruktive ændringer. Når disse undersøgelser er foretaget, kan han forvente at høre nærmere fra politiet med nok flere sigtelser på grund af sin kørsel i forbindelse med flugten fra politiet.