Mand amok i trafikken: Politiet søger vidner til færdselsuheld i Odder

(Foto: Allan Andersen)

ODDER: Mandag kl. 07.10 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en mandlig bilist på Rude Havvej i Rude, Odder blokerede kørebanen og havde standset en anden bil på grund af uoverensstemmelse ved en overhaling. Manden havde herefter skubbet den anden bilist hårdt i brystet og var truende og råbende i sin adfærd og truede også med tæsk.

Lokalbetjentene i Odder fandt frem til gerningsmanden, en 46-årig mand, der viste sig at være identisk med den bilist, der den 9. oktober kl. 07.17 var flygtet fra et færdselsuheld på Århusvej i Odder. Her kørte en 39-årig mandlig bilist ind i et træ efter sammenstød med en anden bil, som politiet nu har fundet ud af tilhører den 46-årige mand.

Han blev derfor mandag anholdt og sigtet for vold i forbindelse med episoden mandag morgen, og han blev også sigtet for ikke at overholde sine forpligtelser i forbindelse med færdselsuheldet den 9. oktober.

De nærmere omstændigheder vedrørende uheldet den 9. oktober er dog endnu ikke helt klarlagt, og lokalpolitiet i Odder vil derfor meget gerne høre fra eventuelle vidner, der kan være med til at strikke et hændelsesforløb sammen. Politiet ved, at en Seat Altea og en Honda CVR var involveret, og at der blev overhalet. Men det er uklart, hvem der overhalede hvem, og hvordan selve sammenstøddet skete.

Uheldet skete den 9. oktober kl. 07.17 på Århusvej ca. ud for nr. 58 i Odder.

Var du på stedet, og så du, hvad der gik forud for sammenstødet og uheldet, så ring til Østjyllands Politi på telefon 114.