Narkobilist stoppet med tre børn på bagsædet

(Arkivfoto: Allan Andersen)

ODSHERRED: Natten til søndag, kl. 01.40, standsede politiet en personbil, for at lave en rutinemæssig kontrol. Føreren af bilen, en 34-årig kvinde fra Odsherred kommune, var påvirket af amfetamin og desuden frakendt førerretten.

Med sig i bilen havde hun tre mindreårige børn. Kvinden blev anholdt, sigtet for narkokørsel og kørsel i frakendelsestiden og politiet kontaktede desuden de sociale myndigheder, som tog sig af de tre børn, der blev overdraget til andre voksnes omsorg.

Politiet ransagede kvindens bil, hvor der blev fundet et knojern og en peberspray, som kvinden også blev sigtet for at besidde.

Hun blev taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter hun blev løsladt. Når resultatet af blodprøven kommer, vil den 34-årige høre mere fra politiet.