Politiet fandt hash og våben i Hornslet

(Foto: Allan Andersen)

HORNSLET: Torsdag kl. 21.25 besøgte Østjyllands Politis specialpatrulje en adresse i Hornslet, hvor betjentene havde mistanke om, at der blev opbevaret og solgt narkotika.

I forbindelse med ransagning på stedet blev der fundet hash, hvoraf en del af det var fordelt i salgsposer, samt andre tegn på at der blev solgt hash fra adressen. Derudover blev der fundet et knojern og en strømpistol samt et kontantbeløb.

Den 28-årige mand, der bor på adressen, blev sigtet for salg af narkotika og for overtrædelse af våbenloven. Der befandt sig også en 16-årig pige på adressen, som blev fundet i besiddelse af en ulovlig butterflykniv.

Hun blev sigtet for overtrædelse af knivloven, hvilket hendes mor og de sociale myndigheder også blev underrettet om.

Kl. 22.10 besøgte betjentene en anden adresse i Hornslet, hvor der også var mistanke om, at der blev opbevaret narko. På adressen befandt sig en 58-årig kvinde og hendes 37-årige veninde. Veninden fremviste selv en pose med hash, og hun blev sigtet for besiddelse af narkotika, men der blev ikke fundet yderligere på adressen.