17-årig kørte igen narkokørsel uden ledsager

(Foto: Allan Andersen)

HOLBÆK: Torsdag kl. 12.30 standsede politiet en bilist på Spånnebæk, for at lave en rutinekontrol. I bilen sad to unge mænd på 16 og 17 år.

Den 17-årige unge mand fra Holbæk, som sad bag rattet havde erhvervet kørekort, men han havde ingen ledsager med gyldigt kørekort med i bilen, som det kræver for bilister under 18 år, han var desuden påvirket af hash under kørslen.

Den 17-årige blev sigtet, anholdt og taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter han blev løsladt. Politiet kontaktede den unge mands far, som er ejer af bilen. Han blev orienteret om sagen, og sigtet for at overlade den 17-årige bilen uden ledsager.

Det er anden gang inden for kort tid, at politiet standser den 17-årige mand.

Den 18. oktober i år blev hans standset i et Drive In ved en burgerrestaurant i Holbæk, hvor han også var narkopåvirket og uden ledsager i bilen. Når resultatet af den nye blodprøve kommer, vil den 17-årige få afklaret, om han får et kørselsforbud som følge af de to sager om narkokørsel. Han kan forvente at høre mere fra politiet i sagerne.