39-årig mand varetægtsfængslet for røveri og påkørsel af fodgænger

En 39-årig mand blev fængslet ved et grundlovsforhør ved retten i Kolding i dag, fredag, hvor han var sigtet for blandt andet røveri og for at have påkørt en fodgænger i et fodgængerfelt.

Den 39-årige blev anholdt af Sydøstjyllands Politi på en adresse i Horsens torsdag omkring kl. 23.15. Manden er sigtet for forinden anholdelsen sammen med en medgerningsmand at have påkørt en fodgænger med høj hastighed i et forgængerfelt på Ove Jensens Allé i Horsens, hvorefter de forlod stedet uden at standse.

Ud over påkørslen er den 39-årige mand sigtet for at have begået røveri mod en guldsmed i Vejle den 25. september 2020. Han er i den forbindelse også sigtet for at have truet og slået ud efter et vidne under flugten fra stedet.

Han blev varetægtsfængslet i 4 uger, og Sydøstjyllands Politi har ikke flere oplysninger, der kan deles med offentligheden pt.