41-årig mand sigtet: Hensynsløs kørsel opdaget af civil patrulje

(Modelfoto: AK)

NÆSTVED: Nogen gange optræder politiet uden uniform og det skete også i går, onsdag kl. 16.12, hvor et par betjente i en civil patruljevogn var blevet opmærksomme på en bil, der kom kørende ad Vordingborgvej.

Føreren af personbilen var tydeligvis ikke klar over, at politiet kørte lige bag ham, for han kørte meget aggressivt med alt for høj fart og overhalede da også lige i en venstresvingsbane, så andre trafikanter måtte bremse op.

Han mente heller ikke at han skulle stoppe op for gult lys, og så mente betjentene at de havde set nok – den 41-årige mand bag rattet blev kort efter standset, og han blev vejledt om, at hans måde at gebærde sig i trafikken formentlig kommer til munde ud i en pæn række sigtelser for overtrædelse af færdselsloven.