50-årig mand kvæstet: Firhjulstrækker væltet rundt i grøft

(Foto: Allan Andersen)
SMIDSTRUP: En 22 år gammel firhjulstrækker væltede lørdag aften omkuld i grøften på Helsingevej, efter at være kommet i slinger. En person blev lettere kvæstet ved ulykken.

**RETTELSE: Nordsjællands Politi oplyste lørdag aften at bilens fører var en 56-årig mand fra København, det er søndag blevet rettet til at føreren var en 50-årig mand fra Græsted**

Lørdag aften kl. 22.38 blev der slået alarm til 1-1-2 om et solouheld på Helsingevej, lige ved bygrænsen til Smidstrup. En Ford Explorer firhjulstrækker fra 1998 var kommet kørende ad Helsingevej, i retning mod Blistrup, da den tilsyneladende kom i slinger og efter at have været ude i rabatten i den modkørende vejbane skred den tværs henover vejbanen og væltede omkuld nede i grøften så den endte liggende på taget.

Hvad der præcist var årsagen til ulykken er ikke kendt.

Føreren af firhjulstrækkeren, en 50-årig mand fra Græsted, kom selv ud af bilen og flere omkringboende løb ud til uheldsstedet og ydede førstehjælp til den kvæstede mand – trods dramaet havde han ikke pådraget sig nogen alvorlige skader ved ulykken.

Manden blev tilset af Akutlægen og ambulanceredderne inden han blev kørt afsted mod sygehuset i Hillerød til videre behandling for sine skader, samt udtagelse af en blodprøve da der var mistanke om spirituskørsel.

Senere på aftenen opstod der tvivl om hvorvidt bilen var efterlyst grundet manglende syn, ifølge officielle papirer skulle den have været til syn for otte måneder siden i marts måned, og den del undersøges nu nærmere af politiet.

(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)