Efterlyst for vold mod 13-årig pige i Silkeborg

Politiet beder nu offentligheden om hjælp til at finde frem til en mand, der formentlig bor i Silkeborg-området. Manden er mistænkt for gentagne tilfælde af vold og blufærdighedskrænkelse af en 13-årig pige.

Midt- og Vestjyllands Politi har gennem længere tid efterforsket en sag om blandt andet vold og blufærdighedskrænkelse af en 13-årig pige. Politiet offentliggør nu et billede af den mistænkte i håbet om at få offentlighedens hjælp til at få sat navn på manden.

Manden er mistænkt for gentagne gange at have udsat den 13-årige pige for blandt andet vold og blufærdighedskrænkelse. Det er hver gang sket i det offentlige rum i Silkeborg-området. Manden er blandt andet set i Lunden, i Indelukket, på Skolegade og i bussen mod Bryrup.

Den mistænkte beskrives således:
Dansk
25-35 år
Lys i huden
Ca. 175-185 cm.
Almindeligt eller spinkelt bygget
Mørkt hår
Har nogle gange skæg om munden
Har ofte sort hue eller kasket på
Går ofte med bukser med huller i.

Kontakt Midt- og Vestjyllands Politi
Har du set manden, ved du, hvor han bor eller plejer at færdes, eller har du et bud på, hvem han er, så ring til Midt- og Vestjyllands Politi på 114.