Endte på hovedet: Personbil smadret i soloulykke

DRONNINGMØLLE: Alle spor peger mod en voldsom ulykke, men ingen personer er meldt skadet ligesom der heller ikke blev slået alarm, da en hvid Mitsubishi personbil forulykkede lørdag morgen ved krydset Dronningmølle Strandvej – Mølle Allé.

Kriminalmagasinet Politirapporten har fra et vidne fået fastslået at den hvide personbil, som blot er et år gammel, har ligget på ulykkesstedet allerede omkring kl. 06.15-06.30, lørdag morgen, hvor det blev konstateret at motoren fortsat var varm.

Der holdt en personbil allerede på uheldsstedetstedet, og denne person oplyste at man var i telefonisk kontakt med Nordsjællands Politi og at der ikke var nogen i bilen som fortsat havde en varm motor – derfor fortsatte kilden fra stedet.

Mandag formiddag oplyser Nordsjællands Politi nu at der først blev slået alarm om ulykken kl. 07.25, altså omkring en time efter at en person på uheldsstedet hævdede at være i kontakt med politiet på stedet, og vidnet derfor kørte fra stedet.

Bilen efterlod dybe skrabemærker i asfalten
Udfra sporene på stedet er det tydeligt at bilen er kommet med en væsentlig fart gennem chikanen fra Dronningmølle mod Gilleleje, og under passagen af chikanen har bilen ramt ind i kantstenene, så føreren har mistet kontrollen over bilen.

Den er herefter skredet tværs henover vejbanen, henover fortovet og ned ad en lille skrænt for så at rulle rundt på marken – på turen efterlod bilen flere steder dybe skrabemærker i asfalten som tavse vidner om ulykkens voldsomhed.

Bilens tag blev trykket ned under rulleturen, men som nævnt er det ukendt om bilens fører eller eventuelle passagerer kom noget til ved ulykken som formentlig er sket sidst på natten til lørdag og lørdag morgen – ligesom det også er ukendt om bilen eventuelt har været brugsstjålet.

Bilen har dog ligget på uheldsstedet siden lørdag morgen, og nu har der været personer på stedet som har rodet den ødelagte bil igennem og smidt effekter alle vegne på uheldsstedet.

Lokale: Langtfra første gang
Ifølge flere lokale, som Kriminalmagasinet Politirapporten har talt med, er ulykken dog langtfra den første på stedet, og hver gang er det chikanen og høj fart som har sendt bilerne ud på marken.

Årsagen er oftest at bilerne sætter farten op, og forsøger at komme hurtigt ud af chikanen for så at drøne afsted ad Dronningmølle Strandvej på det lange lige stykke, det er dog ikke hver gang at ønsket om lidt ræs ender godt. Ifølge de lokale er det især om sommeren at store dyre biler giver den ekstra meget gas på det korte lige stykke.

Den seneste ulykke på stedet, som offentligheden kender til, var en eftersættelse om aftenen d. 11.september 2019 hvor en bilist som i høj fart forsøgte at flygte fra politiet og under flugten på præcist samme måde som den hvide Mitsubishi kolliderede med chikanen og kurrede herefter ud på marken – dog uden at vælte rundt.

(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)