Haps: Hasaderet kørsel afslørede hidsig 30-knallert

(Modelfoto: Nordsjællands Politi)

ASNÆS: Onsdag aften kl. 19.10 anmeldte en bilist, at en ung mand på en lille knallert havde kørt hasarderet, så bilisten nær havde påkørt knallerten, som trak lige ind foran bilisten ved en rundkørsel på Bobjergvej i Asnæs.

Den 36-årige lokale mand, som førte bilen talte kort med den unge knallertfører, som gik fra stedet, da han hørte at bilisten ville kontakte politiet. En patrulje blev sendt til Bobjergvej, hvor knallerten var efterladt.

Sønnen til den registrerede ejer af knallerten, en 15-årig dreng fra Vig, havde imidlertid hørt om episoden og fortalte politiet, hvem der havde kørt på knallerten. Knallerten havde været lånt ud til en af hans venner, en 15-årig dreng også fra Vig, som kort efter kom retur til Bobjergvej og fik en snak med politiet om episoden.

Knallerten blev målt på et rullefelt, hvor det viste sig, at den kunne køre hele 84 km/t, selvom den højst måtte kunne køre 30 km/t.

Politiet skal nu undersøge om både ejeren og føreren af knallerten, skal sigtes for kørsel på den ulovlige knallert. De to unge mænds værger blev orienteret om sagen.