Haps: Indbrudstyve forfulgt af borger og anholdt af politiet

(Foto: Allan Andersen)

HORNBÆK: Tirsdag morgen kl. 08.12 anmeldte en beboer på Sandagerhusvej, at der holdt en fremmed bil i en nabos indkørsel, og at flere ting indikerede, at det var indbrudstyve, der var på besøg idet de bla. slæbte møbler ud af huset.

Patruljer blev sendt til stedet, men inden politiet ankom var bilen med de to fremmede mænd kørt fra stedet læsset med møbler fra huset.

Anmelderen fulgte dog efter de to fremmede mænds bil i sin egen bil, og snart efter kunne han overlade eftersættelsen til en af de ankomne patruljevogne, og efter en kort eftersættelse på Harreshøjvej, blev køretøjet bragt til standsning, og de to mænd i bilen blev anholdt.

De to anholdte var en henholdsvis 19-årig mand fra København og en 25-årig mand fra Brøndby, og den 19-årige mand fik senere på dagen en straksdom på 40 dages fængsel, mens den 25-årige mand blev sigtet for kørsel uden førerret samt kørsel i påvirket tilstand, idet han fik narkometeret til at slå ud for amfetamin. En blodprøve skal nu fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

– Flot, flot arbejde af anmelderen, lyder det rosende fra Nordsjællands Politi.