Hyggelig gåtur endte i overfald på åben gade

(Foto: Allan Andersen)
ODDER: Lørdag eftermiddag kl. 14:10 henvendte en 49-årig kvinde og hendes søn på 15 år sig hos politiet. De oplyste, at de netop var blevet overfaldet.

De var ude at gå en tur i Odder, og på et tidspunkt befandt de sig på en nærliggende parkeringsplads. Pludselig kom en personbil med en 53 årig kvinde samt dennes 24-årige søn kørende ind på parkeringspladsen. Parterne kendte hinanden, og der opstod nogle uoverensstemmelser mellem dem.

Det resulterede en højrøstet diskussion, og pludselig skubbede den 24-årige mand til den 49 årig kvinde, ligesom han tildelte den 15-årige mand et knytnæveslag i højre side af tindingen.  Derefter kørte de igen fra stedet.

En patrulje har efterfølgende opsøgt den 24-årige mand, der nu er sigtet for to tilfælde af vold. Der foreligger p.t. ikke nogen oplysninger om årsagen til konflikten.