Ingen forbrydelse bag dødsfald i Kolding

(Arkivfoto: Allan Andersen)

I går, tirsdag den 3. november 2020 omkring kl 7.00 modtog Sydøstjyllands Politi en anmeldelse om, at en mand var blevet fundet død på en parkeringsplads ved Sydbanegade i Kolding. Der er tale om en 54-årig mand fra Kolding og de pårørende er underrettet.

Da den 54-årige mand blev fundet død og på grund af omstændighederne i øvrigt, iværksatte Sydøstjyllands Politi rutinemæssigt en efterforskning med henblik på at afdække, om der måtte ligge en forbrydelse bag. Der blev derfor blandt andet tilkaldt tekniske efterforskere og en retsmediciner, der gennemførte undersøgelser på og omkring findestedet.

Der er i dag blevet gennemført en obduktion af den afdøde. På baggrund af de samlede undersøgelser er der ikke fundet tegn på, at der skulle være begået en forbrydelse.

Sydøstjyllands Politi har derfor ikke yderligere oplysninger i sagen til offentligheden.