Mand dræbt og to hårdt såret af skud i Kalundborg

(Arkivfoto: Local Eyes)

KALUNDBORG: En mand dræbt og to i kritisk tilstand efter skudepisode i på Nørre Allé i Kalundborg her til aften. Politiet søger vidner i sagen.

Midt- og Vestsjællands Politi modtog kl. 18.12 anmeldelse om, at der var afgivet flere skud mod tre personer ud for en forretning på Nørre Alle i Kalundborg. Flere ambulancer og politipatruljer sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at tre yngre mænd var ramt af skud, heraf var den ene afgået ved døden.

De to øvrige indbragt til hospital i kritisk tilstand. Politiet er massivt til stede i området, hvor der er iværksat en omfattende efterforskningsindsats, herunder en række tekniske undersøgelser, der forventes at ville vare natten igennem.

Politiet modtog kl. 18.26 en anmeldelse om en brændende bil på Eskebjergvej i Kalundborg. Da det ikke kan udelukkes, at den brændende bil kan have relation til drabet på Nørre Alle, hører politiet meget gerne fra vidner, der måtte have observeret noget mistænkeligt eller usædvanligt omkring Eskebjergvej i løbet af dagen, ligesom vi naturligvis også meget gerne vil høre fra vidner, der har gjort observationer i området omkring Nørre Alle før, under eller efter drabet kl. 18.12. Oplysninger kan ringes ind på tlf. 114.

– Politiet kender endnu ikke identiteten på de tre skudofre, ligesom der ikke kan gives yderligere oplysninger om de to tilskadekomnes tilstand. Vi forventer ikke at kunne give yderligere oplysninger i sagen før tidligst onsdag formiddag, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.