Mand sigtet: Råbte og skreg af politiet

(Foto: Allan Andersen)

AARHUS: Lørdag aften ca. kl. 21:50 blev politiet kaldt til Park Allé i 8000 Århus C, da der var uro på stedet og Politiet fik øje på en mand, der var ved at indlede sig i slagsmål med nogle unge drenge.

Betjentene rettede henvendelse til ham, hvilket fik manden til at blive opfarende og nu råbe ”Fuck politiet og Fuck af”. Manden blev bedt om at dæmpe sig, hvilket fik ham til at forsøge at presse sig væk, samtidig med at han stadig råbte ukvemsord.

Han blev herefter anholdt. Han var særdeles utilfreds med at skulle visiteres, hvilket fik ham til at true betjentene. Den anholdte, en 40-årig mand blev herefter medtaget til Politigården, hvor han blev hensat i detentionen.

Den 40-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og for trussel om vold mod nogen i offentlig tjeneste.