Muligt misbrug af receptpligtig medicin: 15-årig dreng afgået ved døden

Bornholms politi blev i går tilkaldt til en adresse i Rønne, hvor en 15-årig dreng var blevet fundet livløs. Ved ankomst til stedet konstateredes det, at drengen var afgået ved døden.

Bornholms Politi har i går aftes og i nat efterforsket sagen intensivt, og der er mistanke om, at dødsårsagen kan være indtagelse af receptpligtig medicin.

Bornholms Politi har over en periode efterforsket sager, hvor unge mennesker har været involveret i lignende episoder, og efterforskningerne og vores informationer fra miljøet viser, at der er en gruppe unge som udveksler og sælger forskellige former for stærk receptpligtig medicin. Medicin som sammen med alkohol eller anden narkotika kan være livsfarlig.

Der kan derfor ikke advares nok imod dette, og alle unge, forældre og venner til unge, som eksperimenterer med dette, opfordres til at hjælpe og støtte, således at sådanne forfærdelige  situationer i fremtiden kan undgås.

Bornholms Politi fortsætter den intensive efterforskning, og såfremt der måtte være bornholmere, som har oplysninger om medicin- og narkotikasalg, så opfordres de til at rette henvendelse til Bornholms Politi.

Man kan tippe politiet via hjemmesiden politi.dk eller på 1-1-4