Narko-tip udløste konfiskering af skunk, hash og kokain

(Modelfoto: Allan Andersen)

STORVORDE: ”I dag er der er en del narkotika i Storvorde.” lød et anonymt tip, som Nordjyllands Politi modtog tirsdag den 10. november, samt hvilken adresse man kunne finde stofferne på og deres ejer.

Gennem en søgning i politiets systemer kunne efterforskerne se, at adressens beboer tidligere var blevet sigtet for både besiddelse og salg af narkotika. Politiet kørte derfor ud til adressen for at undersøge sagen nærmere, og da politiet ankom til adressen, bankede de på døren og traf beboeren – en 26-årig mand.

Straks han åbnede døren til sin lejlighed fossede en lugt af hash ud, men det overraskede ikke betjentene som indledte en ransagning af adressen.

Beboeren virkede forbløffet over, hvorfor politiet overhovedet var til stede, men lod ransagningen fortsætte. Umiddelbart bemærkede politiet, at der på et bord i lejlighedens stue stod en glaskrukke med skunk. Efter en grundig ransagning, blev fundene talt sammen.

Alt i alt fandt politiet 50,25 g hash – 113,33 g skunk – 0,39 g kokain – 0,51 g ketamin – 10 stk. alprazolam tabletter.

Politiet fandt desuden 5 ampuller med testosteron og 9 kapsler af Garbaratio (300 mg) – et ulovligt lægemiddel. Den 26-årige mand blev derfor sigtet brud på lov om euforiserende stoffer, lægemiddelloven samt brud på forbud mod visse dopingmidler.

Stofferne blev konfiskeret som bevismateriale med henblik på senere destruktion.