Patruljering øges efter masseslagsmål

(Foto: Allan Andersen)

Nordjyllands Politi skruer nu i særlig grad op for synligheden efter det masseslagsmål, der opstod i Hjørring tirsdag aften, sidst på eftermiddagen, hvor cirka 20 personer var involveret.

Politiet har siden slagsmålet efterforsket intenst for at klarlægge hele hændelsen, der skete på Dronningensgade – og samtidig har politiet i Hjørring besluttet at målrette patruljeringen i og omkring Hjørring, ligesom patruljeringen generelt bliver øget.

Det oplyser lederen af lokalpolitiet i Hjørring, vicepolitiinspektør Sune Myrup, der er ansvarlig for den forebyggende indsats. Vicepolitiinspektøren siger:

”Vi målretter derfor vores uniformerede patruljer den kommende periode, således at man i området omkring Christiansgave vil se mere uniformeret politi, og det sker for at øge trygheden blandt borgerne i byen. Det er helt forståeligt, hvis der er nogen, som bliver bekymrede, når sådan en hændelse sker.”

Både gående patruljer og mobil politistation
Borgerne i Hjørring vil således kunne opleve mere politi, uniformeret såvel som civilklædt, i den næste tid, ligesom borgerne vil opleve uniformerede patruljer til fods.

”Vi tager sådan en hændelse alvorligt, og derfor iværksætter tager vi både efterforskningsmæssige og kriminalpræventive skridt for at sikre trygheden i området,” understreger Sune Myrup.

Vicepolitiinspektøren oplyser endvidere, at man for at øge trygheden i det berørte område kører Den Mobile Politistation ned i området. Her vil den være til stede torsdag 19. november om formiddagen og fredag 20. november over middag.

”Hvis der er vidner, der har set eller hørt noget, så må man meget gerne rette henvendelse til politipersonalet i Den Mobile Politistation,” oplyser vicepolitiinspektør Sune Myrup.

Intens efterforskning 
Politiets efterforskning i sagen pågår fortsat, og på nuværende tidspunkt tyder meget peger på, at der er tale om et internt opgør, oplyser lederen af politiets efterforskning, politikommissær Lene Madsen.  Men af hensynet til efterforskningsarbejdet kan politiet ikke udtale sig i detaljer om sagen.

”Ingen personer er på nuværende tidspunkt anholdt i sagen, og vores efterforskning fortsætter i den kommende tid,” siger Lene Madsen, der tilføjer, at politiet hidtil har foretaget en lang række efterforskningsskridt for at belyse hele forløbet før, under og efter hændelsen, blandt andet er der udført gerningsstedsundersøgelse, afhøring af vidner og tekniske undersøgelser.

Ring 114 med oplysninger 
Hvis borgerne har oplysninger til politiet i sagen eller har brug for at komme i dialog med politiet for at tale om hændelsen, så kan man ringe på 114.