Politiet efterlyser 33-årig mand

Københavns Politi efterlyser fortsat den 33-årige Daniel. Han kan befinde sig i Sverige.

Politiet mistænker ikke umiddelbart, at Daniel har været udsat for en forbrydelse. Hans familie har ikke været i kontakt med ham siden den 7. september 2020, og han bliver nu efterlyst af Københavns Politi.

Daniel har bopæl på Østerbro i København, men det kan ikke udelukkes, at han nu befinder sig i Sverige. Der er således tegn på, at han i starten af september har været i området ved den svenske by Borås, der ligger mellem Göteborg og Jönköping.

Daniel beskrives på følgende måde:
Mand, 191 cm høj
Tydelig tatovering på halsen
Spinkel af bygning
Mørkt, halvlangt hår
Fuldskæg
Mindre ar over venstre øjenbryn

Hvis du har set Daniel eller har oplysninger om, hvor han befinder sig, så kontakt Københavns Politi på telefon 1-1-4.