Sydøstjyllands Politi undersøger dødsfald i Kolding

(Arkivfoto: Allan Andersen)

KOLDING: Sydøstjyllands Politi har tirsdag omkring kl. 07.00 modtaget en anmeldelse om, at en mand er fundet død på en parkeringsplads ved Sydbanegade i Kolding.

På baggrund af anmeldelsen og da den afdøde blev fundet alene, er der rutinemæssigt iværksat efterforskning med henblik på at afdække, om der måtte ligge en forbrydelse bag dødsfaldet. Derfor er der blandt andet blevet tilkaldt tekniske efterforskere og en retsmediciner, der gennemfører undersøgelser på og omkring findestedet.

Der vil formentligt senere blive gennemført en obduktion af den afdøde med henblik på at fastslå dødsårsagen og dermed kaste yderligere lys over omstændighederne omkring dødsfaldet. Det er ikke muligt at oplyse, hvornår et resultat af obduktionen foreligger. Det kan heller ikke på nuværende tidspunkt oplyses, om konklusionen vil kunne deles med offentligheden på dette stadie af sagen

Sydøstjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ikke flere oplysninger i sagen, der kan deles med offentligheden. Hvis resultatet af en eventuel obduktionen vil kunne deles med offentligheden, vil dette blive formidlet gennem en pressemeddelelse.