Tre unge sigtet for affyring af ulovlige kanonslag

AABENRAA: Søndag blev tre mænd på 18, 19 og 25 år sigtet for overtrædelse af fyrværkeriloven. I tilgift er 60 ulovlige kanonslag foreløbig blevet beslaglagt. Politiet øger desuden den tryghedsskabende patruljering og efterforskningen af hændelserne.

Der har den seneste tid været flere henvendelser i Aabenraa Kommune, hvor personer har affyret kraftige kanonslag.

Foreløbig er det lykkedes søndag at sigte tre mænd på 18, 19 og 25 år for overtrædelse af fyrværkeriloven, og de kan i denne sammenhæng se frem til en bøde.

I tilgift er det tidligere på måneden lykkedes at beslaglægge 60 kanonslag, der var gemt i et buskads i Aabenraa Kommune.

Syd- og Sønderjyllands Politi intensiverer nu patruljeringen i udvalgte dele af Aabenraa Kommune.

– Der bliver dels tale om øget tryghedsskabende patruljering, dels sætter vi flere politiressourcer af til at efterforske disse hændelser, der skaber utryghed blandt borgerne, understreger vicepolitiinspektør Henning Marcussen fra Syd- og Sønderjyllands Politi, Områdecenter Syd i Sønderborg.

Politiet vil desuden tage kontakt til SSP-medarbejderne i Aabenraa Kommune for at få øget den forebyggende indsats på området.

Syd- og Sønderjyllands Politi modtager desuden meget gerne henvendelser fra borgere, der har viden om, hvem der eventuelt er i besiddelse af disse ulovlige kanonslag. De kan kontakte Servicecentret på telefon 1-1-4.