Vred mand smed med cykel: Endte i detentionen til afkøling

(Foto: Allan Andersen)

SLAGELSE: Politiet fik onsdag klokken 11.50 en anmeldelse om, at der gik en meget vred mand ved Vestsjællandscenteret i Slagelse, og at han netop havde grebet en cykel, der stod uden for en forretning, og smidt den ud på gaden.

Politiet fandt uden besvær frem til den pågældende, der var en 34-årig mand uden fast bopæl som blev sigtet for hærværk og for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Politibetjentene bortviste ham fra stedet, det fik det ham til at sende en byge af skældsord mod betjentene, som han skældte ud for både idioter og bøssepansere. Derfor blev han også sigtet for fornærmelig tiltale.

For at få ro på stedet blev den 34-årige anhoodt klokken 12.24 og taget med til politistationen i Næstved, hvor han kølede af, inden han blev løsladt igen klokken 17.35.