Kan være farlig: Fyns Politi efterlyser 26-årige Per Sørensen

Hvor er Per? Foto er fem år gammelt, men vellignende oplyser Fyns Politi.
Fyns Politi efterlyser den 26-årige Per Sørensen, som sidst er set den 16. december kl 22:40, da han gik fra Psykiatrisk Afdeling Middelfart, hvor han er domsanbragt. Det vurderes, at Per Sørensen kan være til fare for andre, hvorfor Fyns Politi er meget interesserede i oplysninger om den unge mand.

Per Sørensen har angiveligt ikke noget netværk, og politiet har uden held afsøgt de få muligheder, der kunne være for at finde ham på konkrete lokationer. Da Per Sørensen oprindeligt er fra Esbjerg og har familie i det Vestjyske, er denne efterlysning også relevant at bringe der.

Per Sørensen er afhængig af sin medicin, og derfor er både hans læge og familie bekymrede for ham. Fyns Politi oplyser, at det er den lægefaglige vurdering, at Per Sørensen kan være til fare for andre, hvorfor Fyns Politi er meget interesserede i at få ham tilbage på Psykiatrisk Afdeling igen.

Per Sørensen beskrives som:
Mand, Dansk, 26 år gammel, 176 cm høj, kraftig af bygning, mellemlangt mørkt hår, brune øjne, ingen skæg. Bærer briller. Han var iført sort jakke og grå joggingbukser da han forlod Psykiatrisk Afdeling Middelfart. 

Fotoet er ca 5 år gammelt, men skulle stadig være vellignende, oplyser Fyns Politi