Politi: Motorkørsel forbudt – helt forbudt

(Foto: Allan Andersen)

SLAGELSE: Igennem nogen tid har industrikvarteret omkring Japanvej/Kinavej/Asiensvej i Slagelse været plaget af forskellige former for gaderæs, hvor bilglade mennesker er mødtes – ikke bare for at sparke dæk, men også for at køre ræs med støj- og røggener til følge.

Det har bidraget til utrygheden i området, ligesom politiet ved kontroller på stedet har kunnet konstatere forskellige færdselslovsovertrædelser.

Nu er der imidlertid sat skilte op i området, så motorkørsel fremover er forbudt i tidsrummet fra klokken 22.00-2.00. Forbuddet gælder alle dage i nattetimerne.

Det er Slagelse Kommune, der er vejmyndighed, og forbudstavlerne er sat op efter politiets godkendelse af skilteplanen, og politiets beredskabspatruljer lader med stor sikkerhed vejen falde forbi for lige at tjekke, at forbuddet nu også bliver respekteret….