Tre anholdte efter dagens aktion i Vollsmose

(Foto: Allan Andersen)
Fyns Politi har i forbindelse med dagens efterforskningsaktion i Vollsmose, foretaget anholdelser af tre personer, som sigtes for ved skud at have forvoldt alvorlig fare for andre personers liv og førlighed samt ulovlig våbenbesiddelse.

Anholdelserne er foretaget med baggrund i efterforskningen af den skudepisode, som fandt sted i Vollsmose den 14. november 2020. Det forventes, at der vil ske fremstilling ved grundlovsforhør for lukkede døre i morgen den 9. december.

Ud over anholdelserne har Fyns Politi gennemført en række undersøgelser og ransagninger på flere lokationer i Vollsmose. Ydermere har man haft assistance fra Forsvarets Advanced Search Capacity til at afsøge et større græsareal, hvor også hundepatruljer har søgt.

Undersøgelserne har ført til flere fund, som nu skal undersøges nærmere. Af efterforskningsmæssige hensyn har Fyns Politi ikke yderligere om disse fund på nuværende tidspunkt.

Fyns Politi har for nuværende ikke yderligere oplysninger til sagen.