Covid- 19: Skønhedsklinik sigtet for at holde åben – igen

(Modelfoto)

ROSKILDE: Tirsdag formiddag kl.11.15 kørte en patrulje forbi for at lave et covid-19 tilsyn med en hudplejeklinik i Roskilde by, idet der var indløbet flere anmeldelser om stedet.

Flere borgere havde anmeldt til politiet, at der blev annonceret på sociale medier om, at klinikken var åben, og at der blev udført behandlinger på stedet, selvom de ifølge restriktionerne for at begrænse coronasmitte er påbudt at holde lukket.

Ved klinikken traf politiet en ansat og en kunde, som havde bestilt tid.

Patruljen så desuden en person blive lukket ud af bagdøren, da politiet ankom. Ejeren af klinikken, en 34-årige mand fra Roskilde, ankom herefter til stedet, hvor han blev gjort bekendt med, at virksomheden blev sigtet for at overtræde covid-19 reglerne.

Han nægtede forholdet, og ingen kunder blev sigtet for noget i forbindelse med den ulovlige åbning, men forklaringer fra kunder vil være en del af beviserne i sagen.

Det var anden gang, den samme virksomhed blev sigtet for at holde åben. Politiet var også ved klinikken d. 9.januar 2021, hvor indehaveren blev sigtet for at holde åben trods restriktioner om at holde lukket. Virksomheden kan nu forvente en bøde, der skærpes i gentagelsestilfælde ved overtrædelse af coronareglerne.