Fire unge mænd varetægtsfængslet efter røveri i bus

(Foto: Allan Andersen)

RISØ: Fire unge mænd på 17, 17, 18 og 19 år fra hhv. Lolland, Roskilde og Nordsjælland blev torsdag formiddag fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Roskilde, hvor de alle fire blev sigtet for et røverisk overfald på en 18-årig mand fra Jægerspris.

Såvel offer som overfaldsmændene havde d. 14 december 2020 været passagerer i en bus, hvorfra offeret var blevet tvunget ud og efterfølgende frarøvet personlige ejendele og tøj, udover røveri er de mistænkte også sigtet for grov vold og ulovlig tvang over for offeret, der blev truet på livet, inden de fire mistænkte flygtede og efterlod offeret ved et busstoppested ved Risø.

Alle fire mistænkte blev varetægtsfængslet foreløbigt frem til den 18. februar 2021 i retsmødet, der blev afholdt for lukkede døre, ligesom retten afsagde kendelse om navneforbud i sagen.

Politiet kan derfor ikke oplyse yderligere om sagen.