Flere sigtet for overtrædelse af corona-restriktioner

ROSKILDE: Lørdag udstedte politiet flere bøder for overtrædelse af coronarestriktionerne.

Lørdag formiddag kl. 11.15 undersøgte en af politiets patruljer en firmaadresse i den centrale del af Roskilde by, fordi politiet havde fået oplysninger om, at en skønhedsklinik holdt åbent for kunder.

Sådanne forretninger skal ifølge de nu gældende coronarestriktioner holde lukket for at begrænse coronasmitten. På skønhedsklinikkens adresse fik politiet kontakt til den 32-årig indehaver, der havde to kunder i behandling i klinikken.

Indehaveren blev derfor både personligt og på forretningens vegne sigtet for overtrædelse af de gældende corona-restriktioner, så både hun og selve forretningen kan se frem til at modtage en bøde som afgørelse på sagen.

Overtrædelse af corona-restriktioner
Igen lørdag, kl. 11.37, undersøgte politiet en anden adresse i den centrale del af Roskilde by, fordi politiet havde modtaget oplysninger om, at nogen underviste flere personer i yoga, selv om den slags idrætsundervisning ifølge de nu gældende coronarestriktioner ikke er tilladt.

Politiet fik adgang til adressen og kunne konstatere, at to instruktører underviste i alt ni deltagere på holdet, så politiet sigtede alle 11 personer for overtrædelse af coronalovgivningens regler om forsamlingsforbud på max. fem personer i et lokale.

De kan nu alle se frem til at modtage en bøde, der størrelsesmæssigt kan være gradueret afhængig af de enkeltes roller. Alle sigtede nægtede sig skyldige og kom i øvrigt fra Roskilde, Køge Bugt-området, Odsherred, Nordsjælland og København.