Fyns Politi efterlyser vidner/ trafikanter til vanvidskørsel i Odense i december

(Politi/Modelfoto)

ODENSE: I forbindelse med en sag om vanvidskørsel begået omkring kl 13.00, d. 23. december 2020 i Odense, efterlyser Fyns Politi vidner/trafikanter. Sagen er desværre blot én af flere sager om vanvidskørsel, som har ramt kredsen på det seneste.

Den hasarderede kørsel skete ved 13-tiden ad Østerbro, Grønlandsgade og Kochsgade i Odense, hvor en sort Mitsubishi Colt personbil med tre unge mennesker kørte hensynsløst og med alt for høj fart – mere end 100 procent over de tilladte 50 km/t – så flere trafikanter måtte undvige for ikke at blive ramt.

Føreren af bilen, en 26 årig mand, sidder fængslet til den 20. januar 2021.

I forbindelse med efterforskningen vil efterforskerne gerne i kontakt med vidner, der så nedenstående situationer og særdeles gerne i kontakt med de forurettede personer:

Situation 1
Fyns Politi vil gerne tale med føreren af en Piaggio Ape ”tuc tuc” der kørte mod øst, og ud fra nr 66 på Østerbro måtte undvige for ikke at blive påkørt.

Situation 2
Ydermere vil Fyns Politi gerne i kontakt med to fodgængere, som gik på fortovet på Kochsgade ved Hjørne-Kiosken. Her måtte de springe, for ikke at blive ramt af personbilen, der kørte over fortovet fra p-pladsen ud på Kochsgade.

Vidner bedes kontakte Fyns Politi på 114