Husejer reagerede promte: Formodede indbrudstyve anholdt

(Foto: Allan Andersen)

SKODSBORG: Tre mænd blev natten til onsdag anholdt og sigtet for indbrud i en villa på Skodsborg Strandvej. Her anmeldte en beboer klokken 02.21, at man havde overrasket en tyv i sin bolig, og at man på overvågning kunne se to øvrige mænd uden for villaen.

De tre mænd flygtede fra stedet i bil, men blev ikke lang tid efter standset af en patrulje, som var blevet sendt til området for at lede efter mændene. De tre mænd passede så godt på det signalement, som politiet havde fået, at de blev anholdt, sigtet for indbruddet og taget med til yderligere afhøring på politigården.

Beboerens hurtige henvendelse til politiet og gode oplysninger om signalement var med til at sikre, at det lykkedes for betjentene at fange de formodede gerningsmænd.

Du kan også hjælpe, hvis du overværer et indbrud eller ser noget mistænkeligt. Hvis indbruddet er i gang så ring 1-1-2. Hvis du i stedet ser noget mistænkeligt så ring til os på 1-1-4. Læg gerne mærke til, hvordan tyven ser ud: Højde, hårfarve, tøj, evt. transportmiddel, redskaber og/eller medbragte tasker/rygsække er vigtige informationer, når vi skal finde tyven.