Spritbilist sigtet for vold: Politiet fandt krysantemumbomber i hans bil

(Arkivfoto: Allan Andersen)

SKÆLSKØR: Nytårsnat blev politiet kaldt til Næstvedvej i Skælskør, hvor en mand havde overfaldet tre tilfældigt forbipasserende med flere knytnæveslag og efter volden havde gerningsmanden stillet sin bil på fortovet og var gået fra stedet.

De tre, der blev overfaldet, var i alderen fra 19-22 år, og de blev bagefter undersøgt på skadestuen. En politipatrulje fandt på baggrund af et godt signalement frem til gerningsmanden kort efter.

Det var en 24-årig mand fra Korsør, og han blev anholdt klokken 2.15 og sigtet for vold. Da han virkede fuld, blev han også sigtet for spirituskørsel, og fordi han ikke havde noget kørekort, blev han sigtet for kørsel uden førerret.

Politibetjentene undersøgte voldsmandens bil, og fandt her to krysantemumbomber i bagagerummet. Bomberne blev senere afhentet af forsvarets ammunitionsrydningstjeneste, og den anholdte blev sigtet for overtrædelse af fyrværkeriloven.

Han blev løsladt efter afhøring klokken 5.21, natten til lørdag.