Tiltale rejses i sag om dødsfald på bosted

(Foto: Allan Andersen)

VEJLE: Sydøstjyllands Politi har besluttet, at der skal rejses tiltale i en sag, hvor en kvindelig beboer på 20 år blev fundet død i et badekar den 19. juni 2019 på det kommunale bosted i Vejle, hvor hun boede.

Den 20-årige kvinde blev af en medarbejder fundet død i badekarret i forbindelse med en badesituation. Tiltalen rejses mod en tidligere ansat på bostedet, og vedkommende tiltales for overtrædelse af straffelovens § 241, uagtsomt manddrab.

De involverede parter i sagen er orienteret om tiltalen.

Der afventes nu berammelse af sagen ved retten i Kolding, hvor domsforhandlingen skal finde sted. Da sagen skal behandles ved retten, har Sydøstjyllands Politi ikke aktuelt yderligere oplysninger til offentligheden om sagen.